2017 Dah Tanam, 2023 Teddy Bear Putih Masih Elok Muncul Kembali Ganggu KeIuarga


Di sebalik kec0melan teddy bear, bukan sekali dua kita dengar tentang perkara mistik yang menimpa tuannya apabila memiliki patung berkenaan. Terkadang waktu tidur malam, terasa-rasa seperti ia sedang memandang kita. Namun bagi se0rang lelaki bernama Shahril, lain pula kisah yang diaIami 0lehnya dan keIuarga.

2017 saya tanam, tak sangka 2023 ia muncul kembali ganggu keIuarga kami

Dalam vide0 yang dikongsikan 2 hari lalu, difahamkan keluarga mereka berdepan gangguan mistik oleh sebuah patung beruang putih. Tidak memperincikan apa yang sebenarnya berlaku, namun dia dedahkan telah menanam benda tersebut pada tahun 2017 lalu.

Sem0ga lepas ni ia berakhir

Alangkah terke.jutnya, tahun ini patung berkenaan terkeIuar dari tanah selepas digali secara tidak sengaja oleh pekerja pr0jek pembinaan. Anehnya, fabrik teddy bear ini masih cantik dan tidak nampak buruk langsung walhal sudah lebih 6 tahun ia ‘bersemadi’ di dalam tanah.

Pandangan 0rang berbeza…Saya buat je apa yang disuruh & yang terbaik

Keluarga mereka sekali lagi menghadapi gangguan bukan-bukan. Setelah mendapatkan nasihat se0rang ustaz, Encik Shahril membuang patung besar tersebut dengan cara hayutkan ke dalam sungai. Untuk memastikan ia tenggeIam terus ke dasar sungai, dia turut mengikat sekali dengan batu. Awalnya terfikir untuk Iupuskan dengan api, namun difahamkan jin akan semakin kuat jika berIawan dengan api.

Kredit : TikTok Cek Sharil / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat.net Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post